Yritys

Pharmia on perustettu vuonna 1993 Suomen ensimmäiseksi lääkkeiden ja ravintolisien sopimuspalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Tänä päivänä Pharmia on keskittynyt ravintolisien sopimusvalmistukseen ja lääkinnällisten tuotteiden kehittämiseen, tuotantoon ja kaupallistamiseen.

Jatkuvasti kasvava ja kehittyvä liiketoimintamme on merkki asiakastyytyväisyydestä, jonka eteen olemme tehneet pitkäjänteistä työtä. Ravintolisien valmistajana Pharmia on suurimpia Suomessa.

Olemme perheyritys, jonka arvoja ovat luottamuksellisuus asiakassuhteissa, monipuolinen asiantuntemus ja henkilökunnan, sidosryhmien ja yhteiskunnan arvostus.

Toimintamme

Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukonseptin tuotekehityksestä valmistukseen, pakkaamiseen ja asiantuntijapalveluihin.

Ravintolisien sopimusvalmistajana olemme kumppani ja räätälöimme toimintamallimme asiakkaan liiketoiminnan ja organisaation tarpeiden mukaiseksi. Yksilölliset tuotteet, luottamuksellisuus ja markkinatuntemus ovat asiakassuhteittemme perusta.

Olemme edelläkävijöitä ravintolisien kehittämisessä. Uusia tuotteita syntyy asiakkaan toiveiden pohjalta ja tuotekehityksemme ideoi uutuuksia myös itsenäisesti. Olemme kehittäneet asiakkaillemme yli 2000 erilaista valmistetta toimintamme aikana. Panostamme tuotekehitykseen noin 5 % liikevaihdostamme.

Toiminnan systemaattisen riskiarvion (HACCP) pohjalta laadittu laatujärjestelmämme on sertifioitu ISO 22000 -standardin sekä ISO 13485  -standarin mukaan.  Laadun jatkuva parantaminen on toimintamme kulmakivi. Panostamme voimakkaasti henkilökunnan jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Varmistamme käyttämiemme raaka-aineiden laadun 100 %:lla tunnistuksella, riskiarvioihin perustuvilla analyyseilla ja tekemällä systemaattisia toimittaja-arviointeja ja -auditointeja.

Meillä on lähes kymmenen vuoden kokemus lääkinnällisten tuotteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Omassa portfoliossamme on useita erityyppisiä tuotteita ja kehitämme myös asiakkaiden ideoiden pohjalta lääkinnällisiä tuotteita. Lääkinnällisiä tuotteitamme viedään useisiin EU-maihin. Suomessa tuotteitamme on myynnissä apteekeissa, luontaistuote- ja päivittäistavarakaupoissa.

Tutustu Pharmian tarjoamiin palveluihin: