Lääkinnälliset laitteet

Pharmia valmistaa lääkinnällisiä laitteita

Olemme viime vuosina lisänneet voimakkaasti panostusta uusien lääkinnällisten laitteiden ideointiin ja kehittämiseen. Portfoliossamme on useita erityyppisiä tuotteita ja tutkimme itse ja yhteistyössä asiakkaidemme sekä eri alojen asiantuntijoiden kanssa uusia tuotesovellutuksia. Jokainen tuotteemme on koostumukseltaan ainutlaatuinen ja kaikilla niistä on jokin positiivisesti erottuva vaikutustapa ja ominaisuus verrattuna markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Meillä on lähes kymmenen vuoden kokemus lääkinnällisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Nämä tuotteet ovat myynnissä apteekeissa, luontaistuote- ja päivittäistavarakaupoissa ja niitä viedään useisiin maihin. Valmisteittemme tuotemuodot ovat samat kuin ravintolisien kohdalla eli tabletit, kapselit ja nesteet/liuokset.

Todistettu toimivuus

Lääkinnällisten laitteiden turvallisuus ja tehokkuus perustuu farmakologian ja terveydenhuollon johtavien asiantuntijoiden tekemiin perusteellisiin kliinisiin arviointeihin.

Tuotteiden kehittäminen ja valmistaminen Pharmiassa tapahtuu EU:ssa päätettyjen viranomaisvaatimusten ja ISO 13485 -standardiin pohjautuvan laatujärjestelmämme mukaisesti. Lääkealan yhtiöt ja ns. Ilmoitetut laitokset tarkastavat säännöllisesti toimintojamme. Jokaisessa lääkinnällisessä tuotteessa on CE-merkintä, joka on vakuutus tuotteen toimivuudesta ja turvallisuudesta sekä viranomaismääräysten mukaisuudesta.

Seuraamme myös aktiivisesti alaan liittyvien vaikuttavien aineiden, tuoteinnovaatioiden ja lainsäädännön kehitystä, jotta kehittämämme tuotteet pysyvät muutosten tasalla ja löydämme uusia tuoteideoita. Meillä on hyvä yhteistyösuhde viranomaisten kanssa.

Useita indikaatioalueita ja tuotevariaatioita

Pharmian valmistuksessa ja tuotekehityksen loppuvaiheessa on tällä hetkellä useita eri lääkinnällisiä laitteita. Tuotteemme ovat keskittyneet seuraaviin alueisiin:

  • Flunssan hoitamiseen
  • Kurkkukivun lievitykseen
  • Nenän kuivien limakalvojen hoitamiseen
  • Vatsavaivojen lievittämiseen
  • Kuivan suun lievittämiseen

Ideoimme ja arvioimme jatkuvasti uusia tuotteita. Luottamuksellisessa yhteistyössä käymme myös läpi asiakkaidemme kanssa heidän omat tuoteideansa ja -tarpeensa. Lisää tietoa lääkinnällisistä laitteista löydät oikeasta sivupalkista.

Toimitko lääkinnällisiä laitteita markkinoivassa yrityksessä?

Etsimme jatkuvasti aktiivisia ja osaavia jakelijoita ja markkinointiyrityksiä lääkinnällisille tuotteillemme Suomen ja EU-alueen markkinoille. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista!