Ravintolisät

Kehitämme ja valmistamme ensiluokkaisia ravintolisiä sopimuspohjalta. Tehokkaan toimintamallimme ja joustavuutemme sekä markkinoiden ymmärtämisen ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme menestymään heidän omassa liiketoiminnassaan. Asiakkaitamme ovat ravintolisiä ja terveydenhuollon tarvikkeita markkinoivat lääkeyritykset ja luontaistuotteiden tukkuliikkeet eri puolilla maailmaa.

Tuotekehitys

Pharmia on oikea yhteistyökumppani silloin, kun tarvitaan ravintolisävalmisteiden tai terveydenhuollon tarvikkeiden tuntemusta yhdistettynä farmaseuttis-teknologiseen osaamiseen. Tutustu tarkemmin tuotekehitykseemme.

Valmistus

Pharmia tarjoaa mahdollisuuden luovuttaa koko ravintolisävalmisteen tuotantoprosessi luotettavan yhteistyökumppanin käsiin. Tutustu tarkemmin ravintolisävalmisteiden tuotantoprosessiin.

Valmistamme ja pakkaamme:
  • tabletit
  • päällystetyt tabletit
  • puru-/imeskelytabletit
  • kovat liivate- ja selluloosakapselit
  • jauheet/jauheseokset
  • liuokset

Pakkaaminen

Pakkaamme asiakkaan toivomuksen mukaisesti Pharmiassa valmistetut ja meille bulkkina toimitetut tuotteet. Tutustu tarkemmin pakkauspalveluihimme.

Asiantuntijapalvelut

Pharmian asiantunteva henkilöstö auttaa sinua ravintolisien kehittämiseen ja valmistukseen sekä elintarvikelainsäädäntöön liittyvien asioiden kanssa. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihimme.

Jos olet kiinnostunut ravintolisien tai terveydenhuollon tarvikkeiden teettämisestä Pharmialla, ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista!